Hovedside . Sensei Kawasoe . Terminliste . NTKFTeknisk komite . Galleri . Kontakt

 

Teknisk Komite

Teknisk komite i NTKF består av følgende personer.

Sensei Unni Høiby 5.dan

Unni Høiby har representert Norge innen tradisjonell såvel som WKF karate i en årrekke. Hun har flere toppplasseringer internasjonalt innen spesielt kata og er også svært merritert nasjonal konkurranseutøver. Unni Høiby har flere treningsopphold bak seg i Japan.
Kontakt:
mailto:unni.hoiby@dnb.no
Sensei Poh Lim 6.dan Poh Lim er opprinnelig fra Malaysia.I 1976 flyttet han til Sverige og det var da han stiftet bekjentskap med Sensei Kawasoes karate, noe som i følge ham selv åpnet en ny dimensjon for ham.I 1992 flyttet han til Norge. I tillegg til å være instruktør i Marienlyst og Tsunami KK , er han NTKFs sjefsdommer og han har også vært dommer i flere internasjonale konkurranser.
Kontakt:mailto:plimoh@hotmail.com
Sensei Stig Rønning 5.dan Stig Rønning har representert Norge gjennom en årrekke i internasjonale konkurranser innen tradisjonell shotokan karate.
Han har også en rekke norgesmesterskap individuelt og i lag fra WKF karate.
Selv om Stig Rønning er særdeles merritert innen kumite så legger han like stor vekt på kihon, kata og kumite i hans daglige timer som grunnlegger og instruktør i Strinda Karateklubb og instruktør i NTNU Karateklubb i Trondheim
Kontakt:
mailto:stig.ronning@fara.no
Sensei Frank Bruun 5.dan Frank Bruun begynte å trene karate i 1979.Gjennom sitt arbeid i SAS har han trent karate i store deler av verden bla i Japan. Sensei Frank er medlem av teknisk komiè i NTKF.