Rekruttsamling for 14-16-åringer

NTKF arrangerer rekruttsamling for juniorer med landslagstrenerne. 

Formålet er å utvikle nivået i både kata og kumite for de som har lyst til å satse på konkuranser. Treningen vil øke forståelsen for de viktige elementene i kumite som avstand, timing, strategi og teknikk. Når det gjelder kata vil treningene bidra til å forbedre teknikk, smidighet, kroppsdynamikk og selvtillit. Vi håper at disse treningene vil bidra til at den generelle kompetansen blir hevet, slik at forbundet vil ha en solid stamme for rekruttering til nasjonale og internasjonale konkurranser.

Dato: 25. november

Sted: Ås dojo, Myrveien 10, 1434 Ås

Klokkeslett: 10-13

Alder: 14-16 år

Kriterium: Må ha trent i minimum ett år.

Det kreves minimum 8 påmeldte for at det gjennomføres. Maksimum fem utøvere per klubb.

Dersom tilbudet blir godt mottatt, planlegges det for en trening per halvår.

PÅMELDING: MELD DERE PÅ HER

PÅMELDINGSFRIST: 20. NOVEMBER