Ronny Råmunddal er gått bort

Det var med sjokk og stor sorg at NTKF mottok budskapet om at Ronny Råmunddal gikk bort fredag 15. mars. Ronny var hovedinstruktør i Telemark Karateklubb som han hadde bygd opp fra grunnen av og utviklet til å bli en klubb med mange medlemmer og stor aktivitet. Ronny var energisk, positiv og en pådriver for karaten. Han stilte alltid opp for klubben sin og for NTKF.

Tidligere var Ronny konkurranseutøver og deltok i mange konkurranser i Norge og under NM 2012 tok han sølv i Shobu Ippon Kumite. I 2013 var han på laget til NTKF som representerte Norge i JKA AfroEurasia Championship.

For oss er det uvirkelig at han er borte. Ronny etterlater seg et stort tomrom, ikke minst i Telemark Karateklubb, men også i NTKF.

Våre tanker går nå til hans familie og venner og til alle i Telemark Karateklubb. Vi vil ta vare på de mange gode minnene vi har. Hvil i fred, kjære Ronny! ❤️

Kjersti Leiren Boag
Styreleder, NTKF

*************